Taupyklė @ Kur dingo pinigai? : Klaidžiojimas po finansų džiungles arba … ir protinga višta užpakalį išsidilgina

Tele2 ir neteisingos sąskaitos

Šįkart turiu pagirti Tele2 už gerą savo pačių košės išsrėbimą.

O buvo taip: pakeičiau planus iš Laisvė į Mini, tačiau Laisvės plano 22 centų plano mokestis (10 ltl) atkeliaudavo kartu su Mini plano sąskaita. Šito neturi būti, tad nuėjau ir ramiai paburbėjau viename iš Tele2 atstovybių.

O štai tada Tele2 gerokai nustebino SMS’u: “Gerb. Kliente, atsiprasome del klaidingai istatytu papildomu mokesciu. Jums skiriama 35 Lt. nuolaida paslaugoms i 09 men.”

Esmė, kad nuostolis mano buvo tik 20 ltl. Bet kuriuo atveju džiuginantis požiūris į klientus.

Mano nuomone, Tele2 Lietuvos mobiliojo ryšio rinkoje tarsi katalizatorius, stabdantis rinkos monopolizaciją. Jei ne jie, įtariu, kad Omnio riestanosiai vis dar plėštų po kokius 2 ltl/min.



8 responses to “Tele2 ir neteisingos sąskaitos”

  1. Andrius says:

    Prieš kelias dienas ėmiausi sąskaitų peržiūrėjimo.

    TEO – pasirodo jau galiu atsisakyti telefono linijos, kadangi naudoju šviesolaidį. Du metus mokėjau už tai kad turiu atvestą laidą. Labai sunkiai bet paleido mane, du kart skambindami ir klausdami ar tikrai atjungti, net juokinga.

    BITĖ – patiko kad manobite.lt galima pasikeisti planą. Matau kad labai mažai prakalbėsiu todėl permečiau į Daugiau 50. Taip pat visada patariu peržvelgti atsiųstas sąskaitas, ko pasekoje kiekvieną mėnesį sutaupysiu ~10LTL, nes kažkokia paslauga buvo įjungta nemokamai, bet ji galiojo tik pusę metų, ir tiesioginio debeto būdu pastaruoju metu vis siurbdavo pinigėlius iš sąskaitos.

    Smagiausia kad visokie paslaugų išjungimai ir atsisakymai nukišti nematomose vietose arba BŪTINAI reikia ateiti į KAC. Taip bandoma sulaikyti klientą? Ale gal patingės ateiti…

  2. just says:

    Buvo ir man panašiai su Tele2. Kažkaip ten jie nuskaičiavo 2-3lt už vieno numerio įtraukimą į draugus, nors tada turėjo nemokamai tai padaryt. Paskambinau, išsakiau kas nepatinka, sakė išsiaiškins. Kitą dieną gavau sms, kad nuo sąsk. bus minusuota 10lt.

  3. Teisingiskundai says:

    Tele2 geruliai, bet daznai ir jie paplesikauja, pvz. uz nezinia kokias pramogu prenumeratas ar roamingo pokalbius neisvykus is Lietuvos po keliasdesimt ar kelis simtus i saskaita ikala. Tiesa pasiulo 20 lt kompensacija 🙂

    • taupykle says:

      Su išpūstom sąskaitom per savo 3,5 metų su Tele2 neteko susidurti, bet visko gali būti.

      Kaip tik vakar gavau žinutę: “Atsakyk į klausimą ir laimėk 50 ltl ČILI prizą.” Žinutėje, deja, nesakoma, kad žinutės kaina 5 lt, o laimi daugiausiai kartų per dieną užsiregistravęs žmogus. Labai lengvai galima apsigauti.

  4. Teisingiskundai says:

    Jei idomu, apie operatoriu nuodemes galima rasti paGooglinus: “teisingiskundai”

  5. bizunas says:

    tik nereikia sudievinti tele2 🙂 geri lupikai ir jie.. tik tiek, kad nuo seniai uzsikure savo “mes pigiausi” masina ir is inercijos vis dar vaziuoja su ja, nors kainos seniai nesiskiria pas visus operatorius. jei ne tele2, tai kazkas kitas butu atsirades ir sukures ta konkurencija.

    • taupykle says:

      Dievint tikrai nieks nedievina. Kas dėl kainų, tai jos greičiau reaguoja į konkurentų pasiūlymus ir dėl to leidžiasi. Kas jau kas, bet Omnis sureguoja paskutiniai (10 centų už atsilieptą minutę Ežiui gazuotam gazuotam ir pan.)

      O dėl to kito atsiradimo – juk bandė Teledema, bandė Maxima, bandė kiti. Imho, į šią rinką mažam žaidėjuio įeit sunku, tad dar klausimas….

  6. MOKOLA says:

    Tele -2 uz 20 litu neapmoketa ir atjungta saskaita priskaiciavo du kartus po 9,-lt.pajungimo mokesti,ir trecia menesi neistaiso klaidos,nors zadejo.Siaip MINI plana laikau del numerio ir nesinaudoju.beto ,beda sodyboj visai netraukia,Bite buvo normaliai, o dabar Omnitel tai ant stogo reik keberiotis ,ar po lauka vaikscioti iskelus telefona .
    Bet siaip dabar radau Bitej plana-akcija: minimalus bei abonimentinis 0-,lt,uz min.19,-cnt.i visus tinklus,tik 1 metai sutartis-tai minusas.
    Bet siaip, pagal mane, OMNITELIs su savo “asmeniniu” planu afiora neprilygsta niekam. Kaip tycia isbuvus 15m. Bitej, pirma kart susugundziau ju vilionems ir su visais seimos telefonais papuoliau i ju pinklias 2-iems metams…Nu bet sutartis i pabaiga…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe: rss | email | twitter | +