Taupyklė @ Kur dingo pinigai? : Klaidžiojimas po finansų džiungles arba … ir protinga višta užpakalį išsidilgina

Kaip aš pirkau įrankius SSS prekybcentryje

Šiandien man nutiko vienas erzinantis dalykas. Prisireikė poros įrankių į mano namų labai mėgėjiškas dirbtuves aka pasidaryk pats.

Užsimaniau va tokių ašmenų staliniam pjūklui. Angliškai tai vadinasi “dado blade” ir yra skirta grioveliui išpjauti.

Taigi nubindzinu sau į artimiausią SSS sulaukęs eilinio -30% (bet ne tam ir ne tam ir ne tam ir ne tam ir ne tam) išpardavimo, kadangi esu taupyklė neraliuotas.

Klausiu konsultanto, kurį dirbantį įrankių skyriuje matau jau apie 2 metus. Sako, ne, neturim, bet tai daryk taip: nusiperki du paprastus pjūklus, tarp jų ant veleno užmauni poveržlių kiek reikia, ir vuolia, liuksinis aparatas.

Aš prieš prisipirkdamas pjūklų sugalvojau prieš tai dar ir pagooglinti. Tai štai ką apie tokį pasiūlymą sako rimti staliai:

Reziumuojant galima įtarti, kad konsultantai importuojami kartu su įrankiais tiesiai iš Kinijos.


 



4 responses to “Kaip aš pirkau įrankius SSS prekybcentryje”

  1. minas says:

    Taigi paskutinę prigooglinta frazė viską ir pasako. Lietuvoje, kadangi ji EU, tokio įrenginio neįsigysi, todėl turėsi darytis savais metodais nors ir nesaugiai. Beje, nepagaunu, kame čia nesaugumas? Ten gal keturgubai brangesnių peiliukų gamintojai tokias erezijas forumuose skleidžia.

    • Kęstutis M. says:

      Įtariu, kad jei dantukai pačio pjūklo šiek tiek išvirtę į šonus, gali besisukant pradėt vienas kitą kabint ir pareit šrapnelis į visas puses.

      Beje, kad sukišt ir naudot šitą dado blade, reik nuimt tą apsaugą virš disko. Ir palikt nuimtą.

      Įrašu tik bandžiau atkreipt dėmesį į paprastą darbuotojų nekompetenciją. Ir tai, kad man pačiam dar mokytis ir mokytis 🙂

  2. minas says:

    Beje, kodėl “kadangi esu taupyklė neraliuotas”? Tu gal kaip tik žiūri kur galima daugiau uždirbti, o sutaupytas litas, tai uždirbtas litas 😉 . Neapsiribok savęs nusiteikdamas tik taupymu, tegul taupymas tebūna tik viena iš galimybių daugiau uždirbti.

    • Kęstutis M. says:

      Čia bandau referuoti į tą požiūri “kuo daugiau taupai, tuo mažiau išleidi, tuo labiau nukenčia vietinė ekonomika”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe: rss | email | twitter | +