Taupyklė @ Kur dingo pinigai? : Klaidžiojimas po finansų džiungles arba … ir protinga višta užpakalį išsidilgina

Automobilio draudimas internetu. Geriausios kainos medžioklė.

Šis įrašas – vairuojantiems ir draudžiantiems automobilį.

Draudžiant internetu galima neblogai sutaupyti (apie 15-40% nuo kainos).

Aš su savo 8 metų stažu tik šiemet pasivijau “saugią” vairavimui ribą. Prieš kasmet draudimo bendrovės pridėdavo po metus prie reikalaujamo stažo, kad nebūčiau laikomas potencialiu žudiku ant ratų. Ir nesvarbu, kad mano kibirukas su ratais prisibijo kitų eismo dalyvių, dėl ko avarijų dar neteko turėti.

Rekomenduoju apsilankyti šiose svetainėse, kurios moka paskaičiuoti kelių/visų draudimo bendrovių įkainius:

http://www.draudimas.lt/ – pasiūlė 4 draudimo bendrovių kainas, gan neblogas varaintas.

http://www.apdrausk.lt/ – nė už ką nepripažino valstybinio numerio anei kubatūros, bet vistiek išmėginkit, gal Jums seksis geriau.

http://www.iizi.lt/ – atrodo ir elgiasi kaip draudimas.lt, tik šįkart išspaudė jau 5 bendrovių kainas.

http://www.manodraudimas.lt – paskaičiavo neblogą kainą, bet neparodė kurio draudiko.

http://www.draudimo-kaina.lt/ – pasiūlė tris kainas (tų pačių draudėjų kaip ir kitos svetainės) . Dar keturių kompanijų kainas žada pašnibždėti paskambinus telefonu.

Panašu, kad geriausias kainas siūlo bendrovės bandančios įeiti į rinką, pvz. švedų Nordicia ar norvegų Gjensidige (kad juos kur su tokiu pavadinimu, liežuvį susilaužyt galima 🙂 )



13 responses to “Automobilio draudimas internetu. Geriausios kainos medžioklė.”

  1. Lina says:

    Esu ne kartą draudusi per IIZI man kažkaip visada paskaičiuoja į draudimo bendrovių kainas. Kažkada, kai nebuvo skubus draudimas, tai užklausiau tiesiog internetu pasiūlymo, tai atsiuntė absoliučiai visų kompanijų – nu man patiko pas juos draustis + suteikia nuolaidas draudžiantis metams..

  2. Linas says:

    Na kadangi as irgi planuoju apie savo nuosava automobili, bet iki 8m stazo dar tolokai (vairuoju ~puse metu, ~2000km), tai turbut drausiu ant mamos arba senelio vardo, taip iseina pigiau, net ~3kartus pigiau 🙂
    P.S. nesu dar vienas keliu manijakas 🙂

  3. suniius says:

    Nėra skirtumo, kas drausis, tu ar motina. Jei motina (ar senelis) drausis, turi žymėti, kad automobilį vairuos neturintis stažo vairuotojas ir tuomet mama (senelis) mokės padidintą mokestį, manau praktiškai tiek pat, kiek ir pats mokėtum.
    Plius kelių policija sustabdžiusi ir patikrinusi draudimo polisą, kuriame nebus įrašyta, kad autotransporto priemonę gali vairuoti stažo neturintys asmenys, baus lygiai taip pat, kaip neturintį draudimo.. Plius draudimo bendrovės įvykus įvykiui nesutiks mokėti draudimo sumos, praktiškai visiškai tuo esu įsitikinęs. Taip kad nesivadovaukite “skūpas moka du (šį kart tris) kartus daugiau” 🙂

  4. Linas says:

    Na kad dabar vazineju su mamos masina ir draudimas sake tiek pat kainavo kiek ir tol kol nevairavau (cia Lietuvos draudime), gal del to kad ji ten kazkiek metu is eiles draudziasi.

  5. sunius says:

    o drausta – mamos vardu su išlyga, kad jos mašinos nevairuos kiti asmenys.. siūlyčiau atkreipti dėmesį draudžiantis, kad vėliau nebūtų problemų…

  6. Loreta says:

    Draustis yra geriau naudojantis tarpininkų paslaugomis, nes tik jie Jums gali suteikti konsultacijas apie kelias draudimo bendroves, kiekvienos kabliukus ir t.t.
    Na žinoma nekalbant jau apie pigiausią galimą kainą

  7. Andrius says:

    nesuprantu as tu draudimu. kaina svyruoja nuo 300 iki 550lt…

  8. mokola says:

    Pagal paskutine patirti ,pagal mane geriausia pasirinkti bendroviu paskaiciavimais,mano atveju http://www.iizi.lt/ ,issirenki pigiausia varianta, ir googlini ir surandi jos svetaine ,o jos daznai turi savo intern,.draudima.As ir padariau i gjensidige ir ziur 20 proc. pigiau.
    Bet ne visada taip buna.Sekmes.doveriai no proveriai.

  9. Andrius says:

    Jau pora metu internetu draudziuos, tai ir patogiau ir zymiai pigiau.
    Tiek kad pernai pigiausias buvo gjensidige, siemet jau pzu.
    Tik aisku, draudziantis atidziai pildykit, ar auto bus vairuojamas kitu asmenu.

  10. Sarunas says:

    Na stai atsinaujino http://www.draudimas.lt puslapis ir atsiskyre nuo iizi. Dabar tikrai daug kainu skaiciuoja ir priejimo logika visai kita. Ziuresim kaip tobules kitose srityse, t.y. ne tik automobiliu draudime

  11. Virginijus says:

    http://www.draudimas.lt atsinaujino ir pateikia daugiau ir geras kainas. Ten dabar brokeris Balto Link

  12. Meta says:

    As tai pastebejau, kad http://www.draudimas.lt jau suskaiciuoja net 9 draudimo kompanijas vienoje vietoje. Anksciau budavo tik 4-5. patobulejo.

  13. Kristina says:

    Gera draudimo svetainių apžvalga

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe: rss | email | twitter | +